A biztonsági cég

Boba úr haverja még a Városi Bankos időből hozzáfért pár prémium kategóriás seggfej elérhetőségéhez. Mitől seggfej az, aki havonta húsz-harminc milliót mozgat a számláján, nem tudom, de szarok a morálra. Ez a fickó katonai múltját felhasználva/kb. harminc éves arc/alapított egy testőr káeftét. A Városi Bankos seggfejekből alig jelzett vissza pár, hogy érdekelné őket a szolgáltatás. De ennyi pont elég volt, hogy beinduljon az üzlet, továbbadták a hírét egymás között. Fegyveres személyi védelem, biztonsági szolgálat, távfelügyelet. Ő volt az agy, a katona haverjai az állomány.

4064132-3023985-ha-agent-47-dramatic

Egyszer az egyik pénzes kölkeit kellett elvinni egy olyan klubba, ahol a beugró 20ezer. Volt külön kis asztaluk a testőröknek, mert ide testőrrel illik érkezni. A kis tini ivadékok, egy fiú és egy lány, folyamatosan alázták a hozzájuk rendelt ember/eket, húzzák ki nekik a pisztolyt meg ilyenek. A klubban aztán szarrá kokainozták magukat, és hazafelé az autóban a lány leszopta a fiút, az pedig visszanyalta. Testvérek. Az egész ott bukott meg, amikor az apának hazavitték a szállítmányt, és a fiúnak lógott a gatyájából a farka kifelé. A reakcióról nem beszélt Boba úr, de sokkal nagyobb összeget kaptak ezért a munkáért, mint amennyit eredetileg akart nekik fizetni az apa.

A másik történet a Fradi stadionnál készült. Szintén egy védett személlyel mentek, és be akartak állni a belső parkolóba. Volt engedélyük a rendőrkapitánytól, vagy akárkitől. Az ott posztoló rendőr ennek ellenére elhajtotta őket, mert őt nem érdekli. Jó, megálltak kinn a páncélozott üvegű autóval. Amikor véget ért a meccs, be van törve egy rúddal az ablak. A páncélozott ablak. És pont azon a helyen, /vészhelyzet esetére kialakítva, ha mondjuk benn ragadna valaki az autóban/ amiről csak az tudja, hogy betörhető, aki ért hozzá. Nem egy huligán. Rendőrök ott álltak, a belső kamera felvétele is bizonyítja. De nem láttak semmit. Természetesen láttak mindent, de Kubatov kutyái őrzik a Fradi-t, és a rendőröknek ilyenkor kuss a nevük.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s