A nagydarab srác

maxresdefault (1)

Hirtelen jelent meg a régi postaépületben. Azt hittem, a kék ruhások táborát gazdagítja szaktudásával, de az ismerősének az ismerőse betette a szupermarketláncba, ami jó és olcsó. Mélyvíz, ha nem marad meg, kirúgják. Hirtelen mindennel kellett foglalkoznia, felújítások, építések, belső elemek, kábelezés, ezernyi apró cég és alig van szakember. Van olyan is, aki kizárólagos forgalmazó, lambéria, és százezer forint a kiszállás.

Folyton átbasszák az építkezéseknél, és meg kellett tanulnia nem becsületesnek lenni. Ő is trükközik, mert csak így lehet. A cégen belül szigor, németek. A széket be kell tolni, tisztaság az asztalon, az usb-t 3 vírusírtóval vizsgálják meg, mire engedik betenni a gépbe. Egy volt kollégáról bekerült egy kis kártevő, és leállt a pénztárgépek szoftvere…utazás mindennap, alig van szabadidő, mindig figyelni kell a telefont, és a telefon is figyeli őt egy alkalmazással.

A sztesszt hazavitte. Majdnem válás. Félbemaradt építkezés. Türelmetlen feleség. Anyagias anyósok a nyakukon apósokkal, kényszerből ottélés amíg kész nem lesz a ház. Hároméves gyerek pofonja az anyja arcára, amikor be akarta adni, hogy apa elmegy. Tíz évi együttlét után nem bírta tovább. De a pofon visszahozta az életbe. Majd jön a házassági szerződés.

Rövid póráz havi félmillióért.

Meglepett, hogy ilyen sokat megtudtam róla.

Leave a comment